Relationsmarknadsföring i sociala medier

Hur skapar du affärsrelationer i sociala medier?

Att utmana sig själv och vara passionerat intresserad av kommunikation med människor är en de viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas med sin närvaro i sociala medier. Jag provar vad som ger resultat i sociala medier. Det har gett mig både en kunskap om hur man gör men även respekt för hur mycket som krävs för att hela tiden lära nytt och utvecklas.

Rotary Peace Center Students at Multi District Conference

Vad menas med relationsmarknadsföring?

Skapande av långsiktiga kundrelationer är viktigt för att lyckas med sociala medier. Det betyder inte att du har samma kund hela tiden utan viktigast är att kunna utvecklas med kunderna och att de lyckas med sin marknadsföring. Ofta så lär man sig och kan tillföra mest genom att ibland ta ett steg tillbaka eller åt sidan för att kunna komma tillbaka ännu starkare senare.

Sociala medier är som kampsport

När du tränar kampsport så går det aldrig att tappa fokus på uppgiften och det gäller att fokusera både på sig själv och sin motståndares rörelser. Att kunna både tänka framåt och vara totalt fokuserad i nuet är avgörande för att lyckas. Det handlar om träning och uthållighet. Du kan behöva repetera en övning tusentals gånger innan den är fulländad i kampsport och det är samma sak med sociala medier.

Vad lockade dig att läsa den här artikeln?

Det finns inga genvägar i sociala medier och att skapa relationer som ger resultat tar tid. Oftast söker vi snabba enkla lösningar sen undrar vi varför det blir så kortvariga resultat. Många köper en kampanj och får ut sin sida eller blogg, men därefter händer inte mycket till nästa kampanj. Så arbetar inte jag utan jag hjälper hela vägen med din sociala media strategi och utgår helt utifrån dina värderingar och visioner.

[contact_form]

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s