Värderingar och visioner är avgörande för att lyckas med sociala medier

Vågar du vara dig själv i sociala medier?

När jag coachar människor i användning av sociala medier brukar jag alltid fråga varför de vill vara med och vilka värderingar och visioner de har. Det är mycket få som kan säga det direkt och blir ofta lite svävande svar eller bara de vanligaste som att tjäna mera pengar, öka antalet kunder eller medlemmar.

Men detta räcker inte för att lyckas utan du måste finna det unika och som skapar en känsla som berör på djupet. Det kommer alltfler som vill använda de sociala medierna och då blir detta ännu viktigare. Du behöver beröra på djupet och få dina besökare att känna du är äkta och verkligen menar det du gör.

Anton Hörnfeldt är en av de som lyckats med att fånga sin publik eftersom han lever sin dröm och brinner för att hjälpa ungdomar utifrån sina erfarenheter som mobbad för sin sexualitet och utseende, vilket ledde till att han fick ätstörningar. Idag arbetar han i NYC med design av kläder, smycken och föreläser och skriver böcker om sina egna erfarenheter för att förhindra att andra barn skall behöva gå igenom samma sak.

Att våga gå ut som Anton gör utifrån en dagsaktuell händelse är oerhört modigt och han visar verkligen i handling att han är transparent. Dessutom tackar han personligen alla som visat sitt stöd för han vet och känner med alla människor. Långt ifrån alla människor orkar kämpa så hårt som Anton gör och de flesta ger upp och mår bara dåligt själva.

Tack Anton för att du vågar vara dig själv och jag hoppas alla som är för mångfald och rätten att vara sig själv inser vilken fin människa du är och sprider vidare dina värderingar och visioner.

Christer Edman

[contact_form]

Advertisements

2 thoughts on “Värderingar och visioner är avgörande för att lyckas med sociala medier

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s