Tack alla nätverkare och en riktigt God Jul nu med 76 på Klout!

Tack och en riktigt God Jul önskar jag alla fantastiska nätverkare!

Året som gott har varit helt fantastiskt tack vare alla fantastiska människor som jag fått möjlighet att nätverka med under året som gott! Min Klout var 46 för ett år sedan och nu är den 76.

IBM för förtroendet som Business Partner med mitt företag, Creman Innovation. Deltar bl a på IBM Smarter Business och har kontakt med flera fd arbetskollegor.

Kim Garst för att du stöttat mig konsekevent vilket lett till att jag rest till USA två gånger och träffat bl a Gary Vaynerchuk. Coachas av dig och Terry som är det bästa teamet i hela världen med resurser som Rod, Jennifer, Dawn, Tara and Christine.

MindMaster Coach Susan Preston och Larisa Dickson som driver Blog Talk Radio Show och jag får vara med och tala med lyssnare från hela världen. Fantastisk upplevelse som jag fått tack vare Kim Garst’s grupp.

Bobby Forshell på ValuesOnline Leadership Centre diplomerade mig som facilitator för att utveckla mitt självledarskap på djupet och bidra med en djupare utvecklingsprocess hos klienter, medarbetare eller organisationer.

Patricia Mellin för vårt samarbete och starten av Boosta Digitalt som gör att vi kommer kunna hjälpa många företag och organisationer med deras digitala kommunikation!

Roslagens Sparbank: Sten Törnsten, Aleksandar Srndovic, Mats Eriksson, Jonny Tverin och Anne Stenström för uppdraget som projektledare för Hallstaviksnätverket och att lyfta en bruksort in i det moderna samhället.

Bert-Ola Bergstrand på Social Capital och Living Bridges som med djup kunskap visar hur socialt nätverkande fungerar glokalt med allt från Livestream möten till fysiska.

Irene Kimmel på Digital Sunrise som bjöd in mig till det svenska teamet efter att jag deltagit på några webinar som sänds live och på twitterchat. Mette Rehnström för att du tar hand om det svenska teamet och leder oss vidare inför kommande år.

Monia Sturén Distriktsguvernör för Rotary Distrikt 2350 och föregående års Suzanne Brenning. Richard von Essen från PR Kommittén och Christina Bredin Rotary Public Relations Image Coordinator för att jag fått förtroendet att delta i arbetet med att informera om vad Rotary står för och gör i samhället.

Stefan Molander på Referensakademin som utbildat och certifierat mig som nätverkare. Dessutom hjälpt mig med flera referenser och visar det han lär fungerar i verkligheten!

Ove Bristrand, BNI Royal Haga för att du har bjudit in mig till Cloud Sweden och att jag får delta i det viktiga arbetet kring molntjänster och kunskapen om säkerhetsfrågor.

Ditt Professionella Rykte med Per Frykman och Karin Sandin som bekräftade att jag var en inspirerande och kreativ person enligt mina kunder och partners. Inte bara något som jag hoppades på och ville! Läs här

Här är några företag och organisationer som jag hjälper där några är i början och har inte ens en hemsida medan andra kommit lite längre.

http://www.coompanion.se/roslagen/
http://www.karisma.se/
http://www.maxhelp.se/
http://www.andand.se
http://galleriduerr.wordpress.com/
http://www.bravalcoaching.se/
http://www.africanow.se/
http://ramnevent.se
http://www.jouper.com
http://www.referensakademin.se
http://byggstad.com/
http://hsbnorrastorstockholm.org
http://dittprofessionellarykte.com
http://www.sethengstrom.com/
http://www.oliverwöhling.com
http://www.jannisnet.com
http://roomofkarma.se
http://www.projektforetagslyftet.se/
http://www.transqure.com

[contact_form]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s