Tack alla som deltog på Hallstaviksdagen i Folkets Hus!

Det blev en väldigt lyckad Hallstaviksdag i Folkets Hus Hallstavik!

När regnet vräkte ner för andra dagen beslutade vi på morgonen att flytta in i Folkets Hus istället. Dessutom hade MInnah blivit sjuk och kunde omöjligt sjunga, men hon kom ändå och underhöll från scenen tillsammans med Jocke Langer.

Vi hade inte de bästa förutsättningarna kan man lugnt säga om man jämför med förra årets strålande solsken och att Minnah som vi var så glada över hade blivit sjuk.

Det blev trots detta en succé och Hallstavik med Per-Anders Wikström i spetsen som ansvarig för Folkets Hus visade på betydelsen av samarbete. Utan den goda viljan och beslut att flytta in allt från hoppborgar till artister och utställare hade det inte gått att genomföra.

Alla tre planen användes i Folkets Hus och det var en jämn ström med besökare som gjorde att det aldrig kändes för trångt trots att vi var inomhus.

Butikerna som hade “Halstaviksdagserbjudande” fick färre besökare och det blev inte så många som sprang “Hallstaviksloppet”, vilket är tråkigt, men vädrets makter kan vi inte rå på.

Jenny Erikssson f.d Stockholmare berättade från scenen om familjens lyckade flytt för två år sedan till Hallstavik och det enda hon ångrade var att hon inte hade gjort det tidigare.

Vi fortsätter nu arbeta vidare för att utveckla Hallstaviksbygden och Framtidsdagen är vårt nästa arrangemang som vi återkommer till. Följ oss på Facebook och om du har några idéer eller vill etablera verksamhet i Hallstavik är det bara att höra av dig till mig, Christer Edman på telefon 0707-697959, formuläret nedan eller som passar dig bäst.

[contact_form]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s