Nya idéer om sociala medier

Nya idéer om sociala medier

Nu har har jag fått lite nya tankar och idéer om sociala medier som gör att min tid kommer användas effektivare. Framförallt kommer jag arbeta mycket mer med att identifiera mina målgrupper och vad som intresserar dem utifrån den unika kunskap som jag har.

Jag skall strukturera kontakterna i mina affärsnätverk och tydliggöra det som jag kan hjälpa dem med så att de kan utvecklas och öka sin lönsamhet. Det har börjat komma fler oseriösa företag som arbetar med sociala medier och här ser jag en stor möjlighet.

Värderingar och visioner blir allt viktigare och att nätverka professionellt både digitalt och i personliga möten är grunden för att skapa lönsamma affärer. Allt fler inser också tiden är mycket värdefull och tittar på totalkostnaden och vilka investeringar de vill göra innan de fattar beslut.

Room of Karma är en livsstilsblogg som jag arbetat med under några veckor och som kräver mycket kunskap. Det är inte bara flytta en blogg från Blogger som har 500 000 besökare på 2 år till WordPress och tro att allting fungerar direkt. Allt kräver en enorm planering och tålamod både för blogginnehavaren och den som utför flytten. Länkar skall stämma överens och statistik mm.

Några andra uppdrag är Hallstaviksnätverket och 4 hemsidor med Facebook. Det återkommer jag med mer information om i nästkommande blogginlägg…

[contact_form]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s