Blogg passion och sociala medier ger resultat

Blogg passion och sociala medier ger resultat

Blogg passion och sociala medier ger resultat och det är därför som Creman Innovation återigen ligger på första plats på ToppBlogg.se.

Största anledningen är att mina nätverksvänner följer och delar med sig därför är resultatet något som jag vill tacka alla och dela med mig av.

Jag arbetar också otroligt mycket och målmedvetet för att nå resultat och det är många som inte förstår vilket arbete som ligger bakom.

Det har börjat dyka upp nya aktörer inom sociala medier som inte förstår vilket arbete som krävs och säljer sina tjänster med enbart snygga hemsidor och fint snack…

Vi som arbetar med sociala medier gör det med passion och har en drivkraft som överstiger vad de flesta skulle anse vara normalt att orka med. Sök på “Google” och kolla vilken Klout, Kred, Peerindex, NaymzAlexa och Pagerank företaget har som du anlitar.

Om den du anlitar eller företaget inte finns med visar det på att de själva inte gör och kan det som krävs. Jag är resultatdriven och vill att flera skall använda och förstå sociala medier.

Det är lika tråkigt varje gång att läsa vilken liten kunskap om sociala medier det finns och om hur de flesta går på säljsnacket utan att kolla upp och anlita de som arbetar seriöst.

Att hela tiden vara på topp och kunna anpassa den digitala kommunikationen på det sättet som våra kunder behöver är en utmaning och ställer stora krav på både flexibilitet och kreativitet. Men det stimulerar också och jag har förmånen att få arbeta med Room of Karma som är en driven bloggare.

De egenskaper som gör att en blogg får följare och att man lyckas med sociala medier är att läsarna känner av den  passion som finns hos de som skriver och arbetar med det.

Vill du ha hjälp med en sociala media strategi, coaching eller skapa en hemsida som integrerats med sociala medier?

Kontakta mig, christer.edman@creman.se

[contact_form]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s