ROOM OF KARMA har ny Blogg

Room of Karma har ny blogg

Room of Karma har ny blogg. En av Sveriges bästa bloggar har en ny modern webbplats med eget domän namn roomofkarma.se. Den är anpassad till mobiler och sökmotoroptimerad.

Besöksantalet är på nästan 500 000 under de senaste 2 åren vilket var det som imponerade mest. Jag kommer nu arbeta vidare för att sprida Room of Karma till en ännu bredare läsarkrets med hjälp av sociala medier.

room of karma

Det var ett rent nöje att få ta del av den svenska bloggvärlden och jag har insett vilket enormt nätverk det är. Många kvinnor följer med stort intresse vad som är senaste designen och modet med hjälp av bloggar.

Kombinationen mellan blogg, hemsida och sociala medier är oslagbart och med den kunskapen skall det bli spännande att följa utvecklingen. Jag har en bakgrund från att arbeta med mode så jag insåg direkt den kvalité som Room of Karma arbetar med.

Bloggen har en kombination av foton som ofta tas av Mathias och personliga texter av Carola som driver bloggen. Det är en exklusiv blogg med ren design och tilltalande bilder och texter som gör att man känner sig inspirerad. Det är “feelgood” helt enkelt.

Förutom flytten av Room of Karma’s blogg till egen domän med alla de SEO och analys verktyg som behövs är det spridningen i de sociala medierna som jag kan tillföra.

Du kommer se delar av bloggen på framförallt FacebookGoogle+, Pinterest och Twitter eftersom det är de mest trafikdrivande platserna. Jag gillar också namnet väldigt mycket och bilden ovan visar på den känsla som finns för att skapa alla de fina bilder som finns på Roof of Karma.

Om du vill ha hjälp med din synlighet i de sociala medierna som är anpassad till dina behov kontakta mig på info@creman.se eller fyll i formuläret nedan.

Välkommen!

[contact_form]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s