Blogg, marknadsföring, sociala medier och hemsida

Blogg, marknadsföring, sociala medier och hemsida

Blogg, marknadsföring, sociala medier och hemsida hör ihop. Du kan inte utesluta det ena ifall du vill nå resultat med din SEO sökmotoroptimering.

Detta är från en av de största bloggplatserna i Sverige där bloggar listas och min sida låg på plats nr. 1 den 14 Juli 2012.

När jag skriver det här inlägget är den “bara” på nr. 3, men det visar hur viktigt det är att hela tiden uppdatera med relevant innehåll på sin blogg.

Blogg, marknadsföring, sociala medier och hemsida

Det är också viktigt att välja rätt webbhotell och vem som skall utföra allt arbete som behövs för att få det att fungera.

Tekniken och SEO sökmotoroptimeringen måste fungera 24/7. Du kan inte utesluta det ena ifall du vill nå resultat. Eftersom google (störst) hela tiden arbetar med indexering för att ha relevanta svar så behöver du uppdatera innehållet på dina sidor kontinuerligt.

Du kan bli utsatt för attacker av olika slag och då krävs att du har backup och ett pålitligt webbhotell som supportar dig dygnet runt.

Bästa webbhotellet 2012 Läs alla webbhotell test här

Sociala medier integrerat med din hemsida. Jag gör allt i WordPress inom standard för dina behov! Har flera års erfarenhet från stora affärssystem som SAP bl a och vet att varje liten anpassning i kod ger problem vid uppdateringar och nyutveckling. Dessutom får du tillgång till alla uppgifter och kan när som helst ta över själv… Inga hemliga kostnader mm.

Hänvisar även till mina samarbetspartners

  • Snowfire som har ett färdigt koncept där du betalar månadsvis
  • Yomaco som bygger appar och kan anpassa nuvarande hemsida

Blogg, marknadsföring, sociala medier och hemsida. Jag kan hjälpa dig med alla dina behov oavsett om det gäller blogg eller en avancerad hemsida.

[contact_form]

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s