Creman öppnar web shop sociala media och social innovation

Sociala Medier och Social Innovation

Creman Innovation öppnar e-handel med sociala media och social innovation.

Anledningen att ha både tjänster inom sociala medier och produkter som t ex fingerdockor beror på att jag arbetar med inspiration och sociala innovationer.

Sociala medier är ett verktyg och fingerdockor är roliga som skapar glädje och det är grunden för att bli kreativare. Det finns särskilda spel mm men jag vill ha något som tar fram barnet inom oss och även bidrar till samhällsnytta.

För varje såld fingerdocka går 4 kr oavkortat till välgörande ändamål. Vid köp av sociala media tjänster går 10% av nettovinsten till International Child Art Foundation för att stimulera barns kreativa och empatiska förmågor så att de blir bättre ledare.

Jag håller inspirerande föreläsningar om kreativ användning av sociala medier, coaching, utbildningar och konsultationer. Är diplomerad ValuesOnline facilitator eftersom jag anser att värderingar och visioner är grunden för att nå framgång oavsett vad man arbetar med.

Behöver du uppdatering av din Facebooksida och andra sociala media platser kan jag hjälpa dig! Du hittar tjänsterna under sociala medier men även under “Alla produkter/tjänster“.

Varmt välkommen att handla i butiken!

Christer Edman

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s