Effektiva möten, Försäljning, Sökmotoroptimering och Sociala medier

Effektiva möten, försäljning, sökmotoroptimering och sociala medier

Effektiva möten innebär att använda arbetstiden optimalt. Kan du låta bli resan genom att sätta upp ett webinar, skype möte eller en Google+ Hangout? Detta sparar både tid och minskar miljöpåverkan!

Försäljning kan göras mycket smartare genom att du analyserar behov hos dina målgrupper och riktar ditt erbjudande. Att delta i rätt nätverk och arbeta med referensmarknadsföring ger mycket bättre resultat än att ringa runt eller traditionell annonsering.

Sökmotoroptimering är det många företag som säger sig kunna hjälpa till med men mycket få som klarar av idag. Utvecklingen går oerhört fort och de sociala medierna har förändrat hela situationen och integrering behöver göras med ditt företags hemsida för att du skall nå ett bestående resultat.

Sociala medier är till för att skapa relationer mellan människor och det är en av företagens största utmaningar. Här handlar det om att kommunicera dagligen med dina kunder och lyssna efter deras behov och skapa förtroende som gör att de väljer att köpa från dig.

Här brister de flesta eftersom de utgår från det de säljer istället för att se om de kan tillfredsställa ett behov och skapa lösningar till kunderna. Du kanske vet att din produkt eller tjänst inte är bäst, men ändå försöker du få till en affär. Detta är en av de största fortroendemissarna som säljare gör idag.

Eftersom all försäljning handlar om att skapa förtroende så är det viktigaste du kan göra att ta reda på ditt professionellaa rykte. Det är dina kunder som bestämmer ifall du får fortsätta leverera dina produkter och tjänster. Därför är det konstigt att inte flera intresserar sig för det.

Ditt personliga rykte har en direkt påverkan på om dina kunder och kontakter vill referera till dig så du ökar din försäljning. Vid sökmotoroptimering gäller det att så många som möjligt talar väl om och länkar till ditt företag. Allting hänger ihop och relationerna skapas i allt större utsträckning i de sociala medierna.

Jag har anlitat Per Frykman och Karin Sandin för att ta reda på mitt professionella rykte och detta är vad kunder säger om mig:

“Med ett hundraprocentigt engagemang och sin nyfikenhet på framtiden
inspirerar Christer till nya unika möjligheter.”

Min hemsida är rankad mycket bra på Alexa både internationellt och i Sverige, vilket visar att jag Gör det som jag lär ut.

 

Anmäl dig direkt till Christer Edman

 

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s