Visioner, värderingar och kreativt nätverkande med stöd av sociala medier

Har du en vision och värderingar?

För att få en ökad tillväxt och lönsamhet är det avgörande att ha en vision och värderingar som stöder den.

Christer går en facilitatorutbildning hos ValuesOnLine Leadership Centre. Att ha tydliggjort och vara medveten om sina egna och företagets värderingar och visioner är avgörande för att lyckas med sin närvaro i sociala medier.

Det är i kommunikationen mellan månniskor på bloggar, Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+ m fl som ditt företags värderingar och visioner syns.

Affärsnätverkar du på ett kreativt sätt?

Att affärsnätverka innebär att skapa relationer med människor som kan bidra till att båda parter får flera affärer. Nya kontakter skapas på olika sätt och det gäller att ta initiativ och följa upp dessa på rätt sätt. Det görs som regel alltid genom att du börjar istället för att vänta.

Alla kunduppdrag Creman utför kommer från kreativt nätverkande och det är en process som utgår från värderingar och visioner. Hallstaviksnätverket var första uppdraget och samarbetet började efter googling på kreativa nätverk i Hallstaviksbygden.

Worskhops i kreativt nätverkande för arbetssökande via Arbetslivsresurs med uppdrag från Arbetsförmedlingen kom efter samarbete i Hallstaviksnätverket kring en framtidsdag i Hallstavik.

Resa till Washington DC med 4 elever och delta på världens största festival för barn som syftar till att stimulera deras kreativa och empatiska förmågor är ett resultat av kreativt nätverkande. Uppdraget började efter kontakt som togs av grundaren av International Child Art Foundation som googlat och hittat mig.

Största sponsorer är Roslagens Sparbanks Stiftelser och Hallstaviksnätverket med värderingar och visioner att ge tillbaka för att skapa samhällsutveckling.

Deltagande i världsledande organisationer som Rotary International och BNI (Business Network International) för att utöka nätverket och skapa kontakter som leder till till flera affärer.

Christer kommer utbilda sig under våren hos Referens Akademin för att bli certifierad affärsnätverkare.

Vill du synas mer i sociala medier?

Som en del i min facilitatorutbildning ingår att coacha andra och jag har 2 st platser kvar för dig som vill ta fram dina värderingar och visioner med hjälp av ValuesOnLine’s kraftfulla verktyg. Vill du delta?

Vill du boka ett möte för att gå igenom hur jag kan hjälpa dig att synas mera i de sociala medierna?

Kontakta mig på christer.edman@creman.se eller ring 070 769 79 59

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s